Vážení diváci, milé deti!

Ani sme sa nenazdali a máme tu rok 2018 a sme zase o rok starší. Veríme, že tento rok bude ešte lepší a šťastnejší, ako ten predchádzajúci pre nás všetkých. Deťom, ich rodičom, starým rodičom a všetkým našim priaznivcom želám úspešný nový rok a v ňom hlavne veľa zdravia a šťastia, veľa lásky a pohody, veľa úspechov a pozitívnu energiu na každý deň.

Ako je u nás zvykom, v novom roku máme skúšobné obdobie novej inscenácie. A aby sme toho nemali málo, pripravujeme hneď dve nové hry, aby sme rozšírili náš repertoár a aby sme Vám ponúkli rozprávky, ktoré ste u nás doteraz nevideli.

Chystáme pre Vás inscenácie  GUĽKO BOMBUĽKO a HĽADÁ SA SNEHULIAK! Obidve hry scenáristicky i režijne pripravuje známy režisér Peter Palik, ktorý sa v našom divadle predstavuje po prvýkrát. Inscenačný tím hry GUĽKO BOMBUĽKO okrem režiséra tvoria scénografka Elisabeth Wittgruber a hudobník Daniel Špiner. V inscenácii uvidíte hercov Viktóriu Sedlákovú a Andreja Sisáka. Do druhej rozprávky HĽADÁ SA SNEHULIAK! prizval režisér na spoluprácu scénografku Lenku Kadlečíkovú a hudobníka Martina Geišberga. Uvidíte v nej hercov Eriku Orgován Molnárovú, Janu Štafurovú, Juraja Fotula, Miroslava Kolbašského a Petra Creeka Orgována. GUĽKO BOMBUĽKO bude mať premiéru už 2. februára 2018 a HĽADÁ SA SNEHULIAK! 16. februára 2018.

Tešíme sa na Vás na premiérach či reprízach obidvoch nových inscenácií.

IVAN SOGEL

umelecký šéf